Winkelwagen

Veilig met IDeal betalen


Gezondheid / EHBO / Grooming

<< Vorige - Volgende >>


Scalibor Protectorband


Tot 65 CM Halsomvang

Artikelcode: SCA-00Scalibor Protectorband
De Scalibor® Protectorband biedt effectieve bescherming tegen teken en door teken overgebrachte ziekten.
Tevens is het het eerste geregistreerde product dat beschermt tegen de beet van de zandvlieg en de hartwormmug.

Scalibor Protectorband bevat als werkzame stof 4 % Deltamethrin dat niet alleen het aanhechten van teken en het bloedzuigen door zandvliegen voorkomt, maar ook voorkomt dat uw hond gebeten wordt door muggen. De werkzame stof komt via een uniek, gepatenteerd releasemechanisme door wrijving met de huid vrij. Scalibor Protectorband heeft een werkingsduur van 5 tot 6 maanden.

Scalibor Protectorband is werkzaam tegen:

Teken: Scalibor Protectorband is zowel tekenwerend als tekendodend en geeft een goede en langdurige bescherming (5 tot 6 maanden lang).
Zandvliegen: Scalibor Protectorband is de enige geregistreerde halsband in Nederland die bescherming biedt tegen Canine Leishmaniose. Scalibor Protectorband voorkomt beten van zandvliegen bij uw hond (5 tot 6 maanden lang).
Hartwormmuggen: Scalibor Protectorband voorkomt dat uw hond gebeten wordt door Culex pipiens pipiens, en zo met hartwormziekte besmet wordt (6 maanden lang).  

Unieke eigenschappen:

Waterproof: De werkzame stof (Deltamethrin) verspreid zich in de talgklierlaag van de hondenhuid en wordt niet beïnvloed door water (bijv. zwemmen). De werking van de band neem door water (regen e.d.) niet af.
Lange werkzaamheid: Scalibor Protectorband heeft een werkingsduur van 5 tot 6 maanden.
Geurloos: Scalibor Protectorband is geurloos.
euro 19.95
Voorraad: 24


Aantal